Het verblijf van Bella Donna Retreats

La Montagnola Retreat is de perfecte locatie om helemaal tot rust te komen en om bij te tanken. Het complex bestaat uit een appartement en een hoofdvilla, volledig ingericht in mediterraanse sfeer. De villa is omgeven door prachtige tuinen binnen negen hectare puur natuur. Een heerlijke plek om tot rust te komen en lichaam, geest en ziel te voeden met nieuwe energie. Het buitenzwembad met uitzicht op het Bolsena meer biedt ontspanning en zal zeker bijdragen aan een onvergetelijke retreat week! La Montagnola Retreat kent een rijke geschiedenis en heeft voorheen gediend als school, restaurant en woonhuis. 

Het verblijf is gelegen in de magische regio Lazio in Italië, net over de grens van Toscane. Het terrein van La Motagnola Retreat bestaat uit een mix van bos, wijngaarden en olijf en vijgenbomen. Grote gedeelten grond zijn bewust niet helemaal gecultiveerd maar mag de natuur zijn gang gaan. Op het terrein zijn ook twee lieve ezels te vinden die het heerlijk vinden om aandacht te krijgen.

Ontdek de prachtige omgeving van Lazio

De regio Lazio staat bekend om de Etruskische cultuur, het grootste kratermeer van Europa (Bolsena), historische dorpjes en tuinen. Dit gebied nabij Toscane is nog niet ontdekt door het massatoerisme waardoor een bezoek aan Orvieta, een echt authentieke stadje, geen stressvolle dag wordt. Door zijn glooiende heuvels en historische cultuursteden is de Lazio regio aardig vergelijkbaar met Toscane; één van de meest geliefde vakantieregio's van Italië. Ook gecharmeerd van Toscane? Dan zul je je tijdens deze retraite zeker op je plek voelen!

Het dichtstbijzijnde dorpje is Gradoli. Het ligt tussen Sienna en Rome, hoog boven het meer van Bolsena met een waanzinnig uitzicht over het hele meer en in de verte zie je de bergen. Je kunt met de auto naar het meer maar ook te voet. Het meer van Bolsena (ruim 144 vierkante kilometer groot) is een van de schoonste en helderste meren van Europa.

La Montagnola Retreat is een geweldige locatie, gelegen in een prachtige regio

De temperatuur van de Lazio regio in Italië is ronduit heerlijk. In het voorjaar kan je al snel buiten zitten en in hartje zomer blijft de zomerse temperatuur die kan oplopen tot 35 graden heerlijk aangenaam doordat de plek in de bergen ligt en bij een meer.

Mocht je een dagje op stap willen dan is Rome een goed idee, met de auto is het ongeveer 100 km rijden. Een dagje strand is tijdens de retreat week ook mogelijk. Geniet van het strand zoals je ze in oude Italiaanse films ziet. Ook dit is binnen een uur te bereiken.

Tijdens de retreat week wordt Healthy food geserveerd voor meer energie
Slaapkamer van de hoofdvilla La Montagnola Retreat
Heerlijk ontspannen tijdens de retreat week in Italië in het buitenzwembad
Ontdek de rol van hormonen tijdens deze retraite voor 40+ vrouwen

Bekijk het complete fotoalbum

De hoofdvilla van La Montagnola Retreat

De hoofdvilla van La Montagnola Retreat wordt gerund als een open huis met nette kamers, waaronder eigen en gedeelde badkamers. De woonkamer en bibliotheek met open haard is voor iedereen beschikbaar. Het ontbijt wordt geserveerd in de grote Italiaanse keuken of buiten.

  • Kamer Saba
    Tweepersoonskamer met aparte zitruimte en een eigen grote badkamer, beide met uitzicht op het meer.
  • Kamer Tadasana en kamer Camera Bianca
    Stijlvolingerichte tweepersoonskamers die een grote badkamer delen met uitzicht op de tuin en de wijngaarden.

Het appartement

La Montagnola Retreat beschikt over een mooi privé-appartement, genaamd 'La Serenita', voor vier personen. Smaakvol ontworpen, met twee tweepersoonskamers, een royaal uitgeruste keuken, open leefruimte en een grote badkamer. Alle kamers hebben uitzicht op het Bolsena meer en toegang tot een groot privéterras en een privépad naar het zwembad.